Share |

Организация

BHM Hotels & Resorts е основана от професионални хотелски мениджъри, работили на различни позиции. През годините на своята практика, нашите мениджъри са управлявали множество различни хотели на територията на страната.
Впоследствие решихме да обединим нашите умения и усилия, за да създадем една фирма, един необходим продукт за туристическата индустрия, с основна мисия да бъдем на първия ред в бизнеса "Хотелски мениджмънт".

Нашето творчество в управлението, целостта и предприемаческия дух, дават възможност на нашите екипи да работят безпроблемно с Вашата собственост за успеха на хотела. Тези "безшевни отношения" и работата в екип, ни позиционират в близост до върха на индустрията, белязана от постоянни промени.

Въпреки, че ние сме компания от опитни професионалисти, гъвкавостта е най-големият ни актив и е една от основните причини, нашите клиенти да изберат BHM Hotels & Resorts.

Изпълнителният мениджмънт администрира всекидневен надзор над хотелските операции и е в състояние да реагира на пълни обороти, чрез ключови специалисти, които да се включат в моменти на неотложност.

  • Поддържането на Вашата инвестиция към най-високите хотелски стандарти е отговорност, която вземаме на сериозно. Нашето първостепенно внимание към детайла и удовлетвореността на клиентите е второстепенно за някои.
  • Ние осигуряваме подробни годишни бюджети за собственика и изчерпателни месечни финансови отчети, за да проследите ефективността на имота, пригоден да отговаря на нуждите и изискванията на нашите клиенти.
  • Ние осъществяваме формулирането на пазарната стратегия, за да запазим заетостта на хотела висока, в добри и лоши времена... Ние осигуряваме маркетинговите инструменти за това.
  • Нашият ръководен екип има опит и познания, за да контролира и подобрява проекта, както и да постига качествени резултати, навреме и в рамките на бюджета.
  • Ценности, като креативност, самоотверженост и работа в екип, са присъщи на нашите сътрудници. Изключителни като индивиди, те определят нашия корпоративен характер.