free web site traffic and promotion TopBg.org Топ КласацияBulgarianTOP.comБлог директория

 

Facebook Twitter Gplus RSS
formats

Идеи за хотелиери – V

 1. Топ 3 от показаните на първата страница с резултати от търсенето получават 79% от кликванията.
 2. Позиция 10 получава само около 3 %, а всички позиционирани на втора страница и по-назад са практически невидими.
 3. Търсенето на туристически услуги и продукти в световните търсачки се е увеличило с 40 % през 2010 година спрямо 2009 година.
 4. SEO (органично търсене) може да даде по-добри резултати и възвръщаемост от SEM (платени включвания). Резултатите от световните проучвания показват, че 86% от трафика осъществяващ туристическите продажби се генерира, чрез органичните търсения.
 5. Не се притеснявайте толкова за това как работят търсачките, колкото за начина, по който потребителите използват търсенето в Интернет.
 6. Трябва да приемете, че когато някой потребител дава заявка за търсене в Интернет, той Ви дава възможност да решите неговият проблем.
 7. Трябва да създадете уеб присъствие не само един обикновен уеб сайт.
 8. Фунията на търсенето обикновено следва този модел: Осведоменост, Интерес, Обмисляне, Покупка.
 9. Определете ключовите думи, които са уместни, определящи хотела и са достатъчно популярни сред Вашият целеви сегмент /който ще търси/, като за постигане на целта използвайте различни инструменти за изследвани и проучване.
 10. Изберете 2-3 таргет фрази, които са много по-насочващи, отличаващи и по които могат да Ви намерят. Например /геоцентрични – София/ и /насочени – Бутиков хотел/
 11. Добре поддържаният блог, може да бъде инструмент номер 1 при изграждането на добра „видимост” на Вашият сайт.
 12. Хотел, чийто блог получава 97% повече връзки от колкото техният сайт, получават до 55% повече трафик и визуално представяне.
 13. Използвайте Quarkbase да разберете вашето уеб присъствие.
 14. Реципрочните връзки са по-малко ценни от еднопосочните входящи връзки, защото те разкриват на търсачките, че това са организирани и режисирани връзки, а не са спечелени, чрез създаване на оригинално и полезно съдържание.
 15. Най-добрите входящи връзки са тези, които са спечелени по заслуги. Създаването на полезно съдържание ще Ви помогне за набирането на такива връзки.
 16. Вие трябва да гледате на SEO оптимизацията, като на дейност в която инвестирате, а не като разход.
 17. SEO оптимизацията не може да бъде направена, настроена и след това забравена. Тя не работи по този начин. Тази дейност трябва да се извършва постоянно, а създаването и използването на постоянно свежо съдържание е гарант за добра позиция в търсачките.
 18. Search маркетинга е един постоянен процес, който изисква упоритост и усърдие.


Край на трета част

 

One Response

 1. Гърция

  наистина много полезни идеи, много полезен пост – мерси за споделянето – поздрави и до скоро в очакване на нови неща

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


2 × 2 =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Home Маркетинг Идеи за хотелиери – V